EchtWolters is EchtAnnemarie

en die leer je gemakkelijk kennen.
Ik ben open in mijn benadering en oprecht geïnteresseerd in de ander, waardoor ik makkelijk in contact kom met mensen. Ik ben uniek in het scherp doorzien wat er speelt, kom snel bij de kern van een persoon, weet mensen te raken en van daaruit in beweging te krijgen.

Ik bied managementcoaching & - training, op individueel- en groepsniveau. En begeleiding van veranderprocessen en samenwerking binnen teams en organisaties. Onderscheidend in mijn aanpak, waarbij de kracht zit in de koppeling tussen de bedrijfskundige kant en het gedrag van mensen met een vertaalslag naar elke individu, ook binnen groepen.

Tot welke inzichten kom jij? Wat ga jij anders doen? En wat levert jou dat op?
Maatwerk, geen standaard training.

Ik maak het persoonlijk en tastbaar. In mijn aanpak bied ik een combinatie van (in)zien – kaderen – doen - ervaren. Zelfbewustzijn vormt de kern. Inzichten worden gekoppeld Replica Watches Store aan praktische handvatten. Het je écht eigen maken, door te doen en ervaren, zodat er een échte verandering ontstaat.

Daar sta ik voor en daar ga ik voor!

Ik heb meerdere ingrijpende veranderprocessen succesvol begeleid, zoals de integratie van verschillende bedrijven en bedrijfsculturen. Zowel vanuit de rol van procesbegeleider, als vanuit managementfuncties. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het uitvoeren van management development programma’s. Ik maak gebruik van mijn ervaring als trainer, coach en procesbegeleider, mijn intuïtie en persoonlijkheid, mijn jarenlange, doorleefde managementervaring en mijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring.
 • 2014

  EchtWolters

  Adviseur & procesbegeleider veranderprocessen – Managementcoach
 • 2012 – 2014

  Canon Nederland N.V.

  Procesbegeleider veranderprocessen & Management Development coach
 • 2010 – 2012

  Océ Nederland B.V.

  Services & Support Manager Professional Print
 • 2005 – 2010

  Océ Nederland B.V.

  Services & Support Manager Display Graphics
 • 1998 – 2005

  Océ Technologies N.V.

  Programmamanager Services Marketing
 • 1993 – 1998

  KPN

  Services Marketing
 • 1988 – 1993

  Technische Universiteit Eindhoven

  Master degree, Technische Bedrijfskunde